​✔ Billige priser   ✔ Nem og hurtig teltudlejning   ✔ Vi hjælper med opsætning af telt   ✔ Borde og stole til alle fester   ✔ Store og små telte   ✔ Service i top kvalitet

– Lej dit fest telt i top kvalitet hos os ✔

☎ Ring 21 23 77 31   eller   ✉ rkbtelt@hotmail.dk 

udlejning af telte fra 10-1100 Personer

Hos Ringkøbing Teltudlejning står vi for udlejning af partytelte i størrelser fra 10 til 1100 personer. Vi tilbyder leje af festtelt i Midtjylland, heriblandt Herning, Holstebro, Ringkøbing og omegn.

Vore telte er af bedste kvalitet, og fleksible sammensætningssystemer gør det muligt at opbygge teltene helt individuelt efter kundens ønsker og behov.

Se priser på leje af festtelt på tre og seks meter her

Se priser på leje af festtelt på ni meter her

Vi rådgiver gerne omkring optimale forhold for placering af teltet i forhold til øvrige faciliteter, såsom køkken og toilet samt parkeringspladser.

Hos Ringkøbing Teltudlejning tilbyder vi også leje af borde og stole i forbindelse med udlejning af festtelt. Vores borde findes i både rektangulære og runde størrelser, og vi rådgiver gerne om optimale bordopstillinger, som kan afhænge af antallet af gæster.

Vore stole er med god siddekomfort og er stabelbare samt nemme at håndtere.

Vi fører alt i service til et veldækket bord. Tallerkner, glas samt fade og skåle - alt service i flot hvidt design.

Kontakt os for leje af festtelt

​Er du interesseret i leje af festtelt til dit kommende arrangement, hører vi meget gerne fra dig. Du skal blot ringe på telefon 21 23 77 31 eller skrive til e-mail rkbtelt@hotmail.dk.

SUPER god service :)

Linda Pedersen

Leif Reivers

Ulrik Ørskov

★ ★ ★ ★ ★​

Vurderet 5 / 5 stjerner ud fra mere end 16 anmeldelser fra Facebook

Ringkøbing Teltudlejning ApS

Telefon: 21 23 77 31